Waarom een verkeersregelaar bij een uitvaart?

Wij zijn er ons terdege van bewust dat een goede doorstroming van het verkeer belangrijk is bij een uitvaart en we zien dat nabestaanden het als erg plezierig ervaren als er niet gewacht hoeft te worden op familieleden die opgehouden zijn in het verkeer. Sinds half 2018 heeft Ben Jansma van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een landelijke aanstelling gekregen om zelfstandig het verkeer te mogen regelen, daarnaast werkt Ben Jansma Uitvaartverzorging samen met andere verkeersregelaars. Wij zetten deze in op drukke kruisingen om zo een vrije doorgang van de rouwstoet te garanderen. Met deze verkeersregelaars verloopt de verkeersstroom op de dag van de uitvaart overzichtelijk en is de gang naar de begraafplaats of het crematorium rustig en zonder verkeersstress. De verkeersregelaars begeleiden de rouwstoet veilig over drukke kruisingen en door het verkeer als deze onderweg is naar de Kerk, begraafplaats of crematorium. Maar behalve op drukke kruisingen zetten we ook verkeersregelaars in op parkeerplaatsen van begraafplaatsen en crematoria bij de op- en afritten daarvan.

De gediplomeerde (beroeps)verkeersregelaars van Uwverkeersregelaar.nl hebben veel ervaring met het regelen van het verkeer en zij werken tijdens een uitvaart zowel professioneel als terughoudend maar zijn voor de overige weggebruikers nadrukkelijk aanwezig, doordat Ben Jansma zelf uitvaartleider en ondernemer is geweest weet hij precies wat er speelt en hoe hij de verkeersregelaars moet aansturen bij een uitvaart. Naast het regelen van het verkeer zijn de verkeersregelaars, naast de uitvaartleider en het overige personeel, ook een vraagbaak voor de familie en de belangstellenden.
Wij hebben goed contact met politie en gemeenten en kunnen u daarom overal in Nederland dienstbaar zijn.

Wilt u meer informatie over verkeersregelaars in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland neem dan rustig en vrijblijvend contact met ons op.