Onze evenementenverkeersregelaars

Uwverkeersregelaar.nl werkt samen met een enthousiaste groep evenementenverkeersregelaars die allemaal de e-learning evenementenverkeersregelaar met goed gevolg hebben afgelegd, ook hebben ze daarna nog een opleiding in de praktijk gevolgd.

De evenementenverkeersregelaars kunnen worden ingezet voor het regelen van het verkeer bij onder andere: optochten, evenementen, avondvierdaagse, enzovoort.

Onze evenementenverkeersregelaars zijn opgeleid en geüniformeerd volgens de landelijke richtlijnen, ze zorgen voor een  juiste en veilige verkeersafwikkeling, dat kunt u aan ze overlaten. Ook bij onvoorziene situaties of calamiteiten staan ze hun mannetje of vrouwtje.

Juist bij een evenement is het belangrijk dat gasten snel en eenvoudig op de locatie aankomen en daar vandaan ook weer veilig kunnen vertrekken. Dat alles vraagt om een goede aansturing en inzicht van de evenementenverkeersregelaars, vooral omdat het vaak gaat om grote groepen bezoekers en voertuigen op hetzelfde moment. De (evenementen-)verkeersregelaars bij Uwverkeersregelaar.nl geven richting en leiden alles in de juiste banen.

Als verkeersregelaars herkennen wij risico’s en de knelpunten
en denken graag (met u) mee in oplossingen.

 

De evenementenverkeersregelaars ontvangen een vrijwilligersvergoedingen en een kilometervergoeding* van  € 0,23 en per bijrijder € 0,10 Bij betaald parkeren ontvangen ze altijd een vergoeding voor de aantoonbaar gemaakte parkeerkosten. In de parkeerkosten zit 60 minuten voor en 60 minuten na de dienst. Inzet is altijd minimaal 4 uur (180 minuten).

Motorrijders die nodig zijn bij een evenement ontvangen een vrijwilligersvergoeding met daarnaast een vergoeding voor het beschikbaarstellen van hun motor.

  • *via de kortste weg, rijden verkeersregelaars samen dan krijgt de chauffeur € 0,23 en per bijrijder € 0,10 per kilometer
  • Vrijwilligersvergoeding is afhankelijk van het soort evenement. Een commercieel evenement geeft een hogere vergoeding.